BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 1, 2011

Animation Bisu

Ni hasil kerja aku masa sem 1 dulu. Lukisannya agak teruk tapi aku show je la pasal aku dah tak tahu nak post apa lagi buat masa ni. Ni hasil dari kekreatifan yang tak seberapa kreatif. At least, aku tahu buat menda alah ni. (^_^)Y


video

Tapi animation ni aku tak sempat nak letak apa-apa music..so aku panggil "Animation Bisu"

9 comments:

kay_are said...

berbakat ni.. dah pandai wat video sendiri =)

menusuk hati said...

kreatif!!ajarlah pakcik..

Miss EZ said...

kay_Are:xde la sgt..org lain lg cntek..tnpa prtlgn lecturer xde pndainyr..haha

menusuk hati:insyaAllah..blh jer pakcik

Anonymous said...

weh weh weh..ko tak ckp lak ko dtg bilik aku memalam mintak idea sampai kering otak aku...=,='' x pe aku sedeyh..*tacing seot-echa

Miss EZ said...

erk..weh asl x gne ko pnye url..hehe..yela..ko jgk yg bg aq idea nk wt crita menda alah ni kn..tabik utk ko

Echa Rashid said...

yela aku gune nie..[=,=]

tabik yer..belanje! ;p

Miss EZ said...

gulp..dh pn..haha...

apik pehe said...

wahhh..ader bakat nih..

Miss EZ said...

eh..biasa2 jer..