BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 10, 2011

Tag Lagi!! Soalannye.......

1) Adakah anda rasa anda hot?

Hot?? Eh takde la..Klu tak dah lama aku kena masuk spital!! tak normal pnye psl..

2) Upload gambar wallpaper/pic anda guna sekarang
Curious nak tau?? Tadaaaaaaaaaaa..^^

3) Cerita pasal gambar
Gambar ni?? ohh ahli zoo negara ni..Hehe..Monyet sengihh

4) Bila kali terakhir makan ayam
Makan ayam? tah lupa pulak. Aku makan jer asal halal

5) Lagu terakhir yang saya dengar
Lagu apa yer. Jap nak fikir banyak. Aha dengar lagu yang dinyanyikan oleh aku.snd.bhd =P

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Hajatnya nak study tapi tah apa yang aku buat. Haha

7) Selain nama sendiri, anda dipanggil apa?
Tah. Tak tahu. Bla..bla.bla..Apa dorang panggil aku jawab jer asalkan tak buruk sudah

8) Tag 8 orang

9) Siapakah no 1 anda?
Ohh, she's my best fren^^

10) Katakan sesuatu tentang no 5
Dia ni kakkoii. Apa dia aku pun tak tau =P

11) Orang no 3 berhubungan dengan siapa?
Takde skandal2 ni. Dosa fitnah orang. Tak nak jaga kain orang^^

12) Bagaimana no 4
No 4? Aku tau dia ni tetttttt..alamak not available pulak

13) Pesanan buat no 6
Jom belajar sesama

14) Kata-kata cinta buat no 2
Jom cintakan Qelate. Hehe

15) Adakan no 7 dan no 8 mempunyai persamaan
Yer. Mereka sama.....tanya mereka =P

16) Berikan 5 perkara yang anda tau tentang no 1
-Suka sangat lagu English
-Berstyle jugak
-Baik tp suka cubit aku
-Suka menjelajah......
-Boleh masuk AF tapi not available untuk AF

17) Persamaan antara kambing dan lembu
Mereka makan rumput

18) Perasaan ketika menjawab tag ini
Terfikir..apa perkaitan soalan-soalan ni semua

19) Adakah anda tau Rizman itu sengal?
Rizman?? Sapa ni? Famous sangat ke? Atau penakluk planet Pluto?

20) Gay or Les?
Ohh my..Aku straight forward la. Takde belok-belok =,=''

Pesan AKU: Aku busy gila dah lama draft menda alah ni tapi hari ni baru sempat nak post. Maaf bebanyak bagi yang tag aku tu.

6 comments:

Kakkoii said...

sudah menjawab!

huhu http://kakkoii-me-tag.blogspot.com/2011/03/tag-dari-miss-ez.html

Qi Ya said...

aku da jawab...sukati hang kutuk aku..cubit mau?!!!

Miss EZ said...

yer baik..akn dibaca

menusuk hati said...

yg no 5 tu ada hbgn sulit dgn pmpn kedah yg lawa...hehe.nti pkck buat ye.msh honeymoon ni.jgn jeles

kay_are said...

x habis2 lagi ke kne tag ngan bende ni.. ingat xde orang tag dah.. huu

Miss EZ said...

hahaha..xtau..tagged je la..tp cm mls nk wt kn..