BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 5, 2011

Apa itu Rimba Ilmu

Assalamualaikum...


Lama tak update blog rasanya, nak berhujah panjang pun aku rasa kepenatan. Ni semua gara-gara malam emas yang menyebabkan aku bermurah hati untuk derma duit aku kat ekonomi ni. Ni la hidup. Takpe la malas nak panjang-panjang. Ni aku nak bercerita sikit pasal Rimba Ilmu. Rimba Ilmu ni agak cantik la tapi tak ramai pulak yang pergi menjenguk. Actually, Rimba Ilmu ni ada kat Universit Malaya jer kot. 

Rimba Ilmu

Kolam yang ada spesis-spesis daun terapung^^

Ni pemandangan tengah-tengag rimba tu

Tasik ni nampak jer camni tapi hari-hari kena cuci

Eh, haa ni member aku punya keje

Rimba Ilmu ni bukan la sebuah fakulti mungkin sebuah perpustakaan mengenai rimba tapi aku pun tak sure pasal aku bukannya kaji selidik pasal ni. Heh, tak cukup information betul la. Takpe la point aku nak tunjuk tempat ni cantik jer. Indanya kurniaan Allah sehingga manusia mampu berfikir kreatif mereka tempat sebegini.



0 comments: