BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 31, 2010

Azam 2011??

Hmm...nampaknye for a few minutes masuklah tahun 2011..hehe..tahun baru mesti ada azam baru kan..azam aku?..ape yer..haha..let just only me know..pape pun azam kita..InsyaAllah bley bawa kebaikan kpd kita..

ohh 2010,
banyak memori tercoret,
ada suka dan duka,
tapi apa daya,
masa tak tunggu kita,
kita harus maju ke depan..^^

Semoga tahun baru ni lebih banyak beri kita kebaikan di samping mendapat rahmat dari-Nya..InsyaAllah..^^

Andai aKu di sisi Mu

Pada-Mu saja 
Aku mengadu
Resah gelora 
Yang menghempas kalbu
Terasa berat 
Namun apa daya ku luahkan
Walau sarat terasa malu pada-Mu

Akulah insan
Yang berjuta dosa
Tiada mengenang
Erti kesalahan
Berkali-kali
Terus masih terulang segala kesilapan
Meski ku tahu pedihnya..

Masihku disini terantai nubari
Detik nadi bagaikan terhenti
Andai aku di sisi rahmat-Mu
Berhakkah ku ulang masa lalu



video

Hantu Facebook??


Dah tengah aku bosan2 ni, mula la rasa nk tulis macam2 even benda yg tak masuk akal pun..haha..dulu aku gilakan friendster (sgt2 giler^^) sampaikan aku wajib, harus, mesti, perlu buka friendster 24 jam..sampai ayah aku pun dah lali nak bagi syarahan free kt saya..ngan adik aku plak..hehe..tak usah ckp la..saya yg control everything..dia nak main pn tak bley..^^

Tapi skrg ni..aku bkn lagi hantu friendster tp..guess...haha..gler la..facebook plak..padahal waktu aku ada akaun friendster dlu..mmg aku dh wat facebook pun tp tah la cam takde feeling la nak main..^^..gler friendster la katakan..

Waktu zaman terbaru aku yg glekan facebook tu..makan, tido and study pun mengadap facebook..Penangannyer lagi dahsayt dari friendster..^^..tp kn..sekarang ni facebook pn aku bukak and tak sampai 1 minit aku tutup balik..apekah itu??..=,=''

Jawapananyer..dh bosan tahap cipan daaa....^^

Aku rse rmai kot kawan aku macam ni..lucky i'm not the only one..haha..lucky  ker?..pape la..klu mengadap sesuatu tu lme2 mmg akan bosan tp klu megadap seseorang utk tempoh yg lme..hah mcm mne tu??..fikir2 la sendiri..diri sendiri jer tau kn..^^

NewBorn..^^

Hi All...aku budak baru kt sni...tp ape aku nk tulis pn xtau..huhu..ape2 pn salam perkenalan..