BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 24, 2011

Soalan ni suh korang jawab!!

Apa benda penting dalam hidup korang? 
Benda penting dalam hidup aku? Selipar aku la, kalau dah hilang kang mana-mana pun aku tak leh pergi. Haha. Dan jugak i/c aku. Kalau takde, memang kes naya.

Benda terakhir yang korang beli gune duit korang?
Ni dah sah lagi jelas dan terbukti, aku beli nasi goreng kampung jer, kampung-kampung sudah tak perlu bandar-bandar ni.

Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
Tempat nak langsungkan perkahwinan? Gulp, tak pernah terfikir dek akal lagi ni. Hmm, kat suatu tempat yang ada bumbung la boleh lindung semua orang dari panas hujan. Hehe.

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
Cinta? Cinta aku kepada Allah, Rasul dan ibu bapa aku. Cinta yang satu lagi tu belum sampai seru.

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Ikutkan hati sepanjang hayat aku la. Selagi cinta tu berlandaskan agama.

Novel/buku/majalah terakhir dibeli?Aku beli buku apa yer? Fikir-fikir....Buku accounting kot.

Apakah nama penuh korang?
 Nama aku...nama aku sama dengan nama seseorang pada zaman Nabi-nabi dahulu kala :)

Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra? 
Hehe. Dua-dua aku mesra. Aku sayang mak ayah aku sangat-sangat.

Namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?
Siapa aku nak jumpa? Erm, buat masa sekarang, tuxedo mask aku. Hihi


Adakah korang basuh baju korang sendiri?
Dua-dua cara aku guna. Mesin buat kerja, sekali buat kerja tak betul habis bersabun baju-baju aku, so terpaksa la aku basuh dengan tangan aku. Btw, apa kena-mengena soalan ni?

Di manakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Kalau boleh, aku nak pergi ke timur tengah. Untuk apa? Belum tau. Tetiba jer.

Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
  1. Aku tak kenal siapa dia, tapi benda ni aku kebas dari blog dia.
  2. Dia baik hati kut bagi aku kebas benda ni. Hehe
  3. Dia ni orang busy. Busy dengan apa, aku tak tau.
Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
 Benda ke? Erm..
  1. Al-Quran (tak senang hati klu aku tak baca), 
  2. Pakaian (aurat aku pun tertutup),
  3. Laptop (senang aku cari maklumat macam-macam. Nak contact orang pun jimat budget, facebook jer ^^),
  4. Handset (mak ayah aku nak call, penting nih), 
  5. Jam (pentingnya masa)

Lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
Lagu paling suka agak banyak korea, jepun, nasyid, malay, english, cina, hindi tapi kalau selalu dengar. Hehe DEVOTEES laa..

Lima rakan Blogger yang korang nak tag:
sapa yang kena, jangan marah aku. Hoho

5 comments:

Epola said...

thanks tag!
nnt epo wat okayy ^^

singgah dr ;
EPOLA
flw cni suda ;)

Epola said...

http://epolarapurapu.blogspot.com/2011/02/soalan-ni-suh-korang-jawab.html

check it out :D

Miss EZ said...

dh bce..wawa..hebat gk jwpn tuh..hihi

Aidil Salleh said...

haha...mmg baek hati pon..ngee..
biase a student semua bz kan...

Miss EZ said...

alamak terperasan pulak..hehe..xpe2..bgus baik tuh..yela student cerdik pndai mmg busy..=P