BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 20, 2012

Perkara Baik Jom Sama-Sama Amalkan

Assalamualaikum...ohh dah midnight (patut aku dah tido. Hehe)


Takpe lah, berjaga jap untuk merapu-rapu kat sini. Erm, sebenarnye kan..

Yeay!!! Esok balik rumah!!

Memang syok la bila ada cuti ni. Hehe. Tapi balik rumah berassignment jugak. Hmm, tapi aku rasa ada keje ke takde keje ke, keje aku kat rumah lepak jer. Haha. Maaf! Jangan jelez tu memang keje aku. (Merapu betul)

Erm ni aku nak tunjukkan satu video. RUGI . Memang padan betul dengan tajuk tu. Memang rugi la sape tak tengok. Hehe maksud aku isi kandungannya mantop gitu!


Mungkin jugak ada antara korang yang dah tengok video ni kot. Tapi intipatinya, erk betol ke ayat ni, erm pape lah, betul jer apa yang ingin disampaikan. 

MEMANG RUGI TIDAK MELAKUKAN PERKARA BAIK SEDANGKAN KITA MENGETAHUI CARA UNTUK MELAKUKANNYA


Ini jugak peringatan untuk diri aku dan jugak umat islam yang lain. InsyaAllah sama-sama kita melakukan perubahan yang baik <(^^)V

Okeh, buat mereka yang bercuti, selamat bercuti. And Happy Chinese New Year buat mereka yang menyambutnya.

Teehee, Wassalammm....

2 comments:

Si qusowt said...

bende baik same buat n ingatkan..betol kan? :)

Miss EZ said...

yep btol tu..