BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 14, 2013

Perjalanan si Rama-rama

Assalamualaikum...


Waaa, dah beberapa hari kita start puasa kan. Bestnya puasa. Boleh buat ibadah banyak-banyak tapi jangan la bulan puasa je buat ibadah banyak-banyak, bulan lain pun perlu jugak tau.

So, sempena bulan puasa ni aku buat satu video. Walaupun sebenarnya banyak lagi kerja lain yang lagi penting tapi hahaha nak relax buat la benda yang kita suka kan.

Emm, video ni maybe dikategorikan sebagai 'Stop Motian Animation' tapi aku rasa macam tak berapa nak menjadi. Kurang smooth jer. But emm layan aje la.

video

0 comments: